loading
close
Loading.. new window reload
NL UK
Filosofie

Sportinstituut Souwer is opgericht vanuit de filosofie dat elk mens meer kan bereiken vanuit een gezond lichaam en een gezonde geest. Een gezond lichaam en een gezonde geest zijn beiden te trainen en vergen discipline, uithoudingsvermogen en geesteskracht. Zaken die in het dagelijkse leven ook vereist zijn. De lessen bij Sportinstituut Souwer vinden hun oorsprong in sporten als kickboksen, boksen, judo, karate en jiujitsu. Sporten waarbij discipline, samenwerking en geestelijke fitheid centraal staan.
Iedereen in de leeftijd vanaf 6 jaar die grenzen wil verleggen en samen met anderen op sportieve wijze bezig wil zijn is welkom bij Souwer.

Erkend Trainingscentrum

Onze instructeurs zijn gediplomeerd, als sportschool zijn wij aangesloten bij:

LOOT JSF
Contact
Contact
Openingstijden
Maandag9.00-22.00 uur
Dinsdag9.00-22.00 uur
Woensdag9.00-22.00 uur
Donderdag9.00-22.00 uur
Vrijdag9.00-22.00 uur
Zaterdag10.00-14.00 uur
Zondag10.00-15.00 uur
emailformulier

Filosofie, Sportschool kickboxen fitnes

Filosofie

Souwer Sport Instituut (SSI) is opgericht vanuit de filosofie dat elk mens meer kan bereiken vanuit een gezond lichaam en een gezonde geest. Een gezond lichaam en een gezonde geest zijn beiden te trainen en vergen discipline, uithoudingsvermogen en geesteskracht. Zaken die in het dagelijkse leven ook vereist zijn.

De lessen bij SSI vinden hun oorsprong in sporten als kickboksen, boksen, judo, karate en jiujitsu. Sporten waarbij discipline, samenwerking en geestelijke fitheid centraal staan.

Souwer heeft op basis van deze sporten een maatgerichte methodiek ontwikkeld die erop gericht is om personen middels groepstraining fysiek en geestelijk fitter te maken. Iedereen in de leeftijd vanaf 6 jaar is welkom bij ons instituut.

Voor speciale doelgroepen heeft Souwer specifieke programma’s ontwikkeld die aansluiten bij de wensen, behoeften en mogelijkheden van de doelgroep. Bij SSI worden de volgende groepen als speciale doelgroep gezien:

6-11 jarigen
Voor jeugd in de leeftijd van 6-11 jaar organiseert SSI 3x per week lessen waarin kinderen kennis kunnen maken met de grondbeginselen van de verschillende budosporten, als judo, karate, kickboksen, jiu Jitsu. In deze lessen draait het vooral om het spelenderwijs leren van zelfverdedigingtechnieken en andere zaken die van toepassing komen bij het vergroten van de weerbaarheid en de fitheid van de deelnemers.

Kinderen met een beperking
SSI is in de loop der jaren gespecialiseerd in trainingen met kinderen met een verstandelijke en/of fysieke beperking. De lessen vinden 1 x per week plaats  en zijn gericht op beweging en sporten met kinderen in de eigen leeftijd. In deze les wordt een verhouding van 1 begeleider op twee kinderen gehanteerd. Kinderen mogen een eigen belgeleider meenemen die meedoet in de les. Deze begeleider mag natuurlijk ook één van de ouders of een oudere broer/ zus zijn die minimaal 18 jaar oud is.

Zaktraining
Voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 16 jaar en ouder die 2 x per week calorieën willen verbranden op basis van intervaltrainingen is deze les op het lijf geschreven.

Ladys only
Speciaal voor dames vanaf 16 jaar organiseert Sportinstituut Souwer kickfun lessen.In deze lessen ligt de nadruk op de verbranding van calorieën en leren vrouwen zichzelf te verdedigen middels stoot, en trap technieken.

Follow Andy Souwer
Laatste Nieuws
NIEUW LESROOSTER
Beste Leden: Zoals jullie allemaal via de nieuwsbrief hebben vernomen is er een nieuw rooster...
Agenda
Partners
Q-dance

Souwer Sports Official Sponsor

Souwer Sportswear Sponsor