loading
close
Loading.. new window reload
NL UK
Filosofie

Sportinstituut Souwer is opgericht vanuit de filosofie dat elk mens meer kan bereiken vanuit een gezond lichaam en een gezonde geest. Een gezond lichaam en een gezonde geest zijn beiden te trainen en vergen discipline, uithoudingsvermogen en geesteskracht. Zaken die in het dagelijkse leven ook vereist zijn. De lessen bij Sportinstituut Souwer vinden hun oorsprong in sporten als kickboksen, boksen, judo, karate en jiujitsu. Sporten waarbij discipline, samenwerking en geestelijke fitheid centraal staan.
Iedereen in de leeftijd vanaf 6 jaar die grenzen wil verleggen en samen met anderen op sportieve wijze bezig wil zijn is welkom bij Souwer.

Erkend Trainingscentrum

Onze instructeurs zijn gediplomeerd, als sportschool zijn wij aangesloten bij:

LOOT JSF
Contact
Contact
Openingstijden
Maandag9.00-22.00 uur
Dinsdag9.00-22.00 uur
Woensdag9.00-22.00 uur
Donderdag9.00-22.00 uur
Vrijdag9.00-22.00 uur
Zaterdag10.00-14.00 uur
Zondag10.00-15.00 uur
emailformulier

Profiles, Sportschool kickboxen fitnes

Profiles

Teun van Welie

Klasse   : N/C

Record : 1-2-0

De "boer" uit Ballekum had tot voor de opening van SSI totaal geen ervaring met de (vecht)sport en wist zich in een jaar tijd te ontpoppen tot een zeer technisch ontwikkelde deelnemer binnen de club. Helaas werd hem dat niet in dank afgenomen in de partijen en wist lomp gedrag het van de techniek te winnen. Daarom zullen we hem binnenkort in een rustigere omgeving zien schitteren. Veel blessures hebben hem de laatste half jaar parten gespeeld waardoor hij niet kon deelnemen aan wedstrijden.

“Mijn naam is Teun van Welie, 23 jaar oud en wist een partij van de drie te winnen. 

Mijn doel is om snel in een ander klasse te vechten waardoor ik beter uit de verf kom! Osu”!

Joey Kuiten

Klasse   : N

Record : KickBoxing                       ; 0-0-0

                  Boxing                 (am)     ; 24-8-0

                  Grappling          (am)     ; 2 times gold medalist, 1 silver, dutch grappling champion 2013

                  MMA                  (am)     ; 1-0-1

 

Ook Joey, die eveneens niet afkomstig uit het mooie Den Bosch (Eindhoven) is heel zijn leven lang bezig met (vecht)sport. Zo begon hij op zijn 6de jaar met judo t/m zijn 12de levensjaar. Hierin wist hij tot de bruine band te komen totdat hij in aanraking kwam met boksen. Hierin veel ervaring opgedaan met een reeks aan amateur  wedstrijden totdat hij uiteindelijk ervoor koos om het totaal pakket van staande en grondwerk te combineren.  In zijn zoektocht kwam hij terecht bij Michel van Rijt van Top Team Eindhoven, waarin hij nu bijna een jaar lang een groeispurt doorstaat en veel ervaring opdoet in grappling en mma wedstrijden. Staande zoekt hij zijn heil bij SSI die niet alleen blij is met zijn ervaring als vechter, maar ook als toekomstige trainer binnen de club.

“Ben Joey Kuiten. 21 lentes jong en heb heel mijn leven aan vechtsporten gedaan. Begonnen met judo en heb daarnaast altijd gebokst. Nu heb ik de overstap gemaakt naar MMA waarin ik zoveel mogelijk wil bereiken! Simply the best!

Follow Andy Souwer
Laatste Nieuws
NIEUW LESROOSTER
Beste Leden: Zoals jullie allemaal via de nieuwsbrief hebben vernomen is er een nieuw rooster...
Agenda
Partners
Q-dance

Souwer Sports Official Sponsor

Souwer Sportswear Sponsor